Kronikë e zezë

SHBA-ja akuzon hakerin kosovar për vjedhje identiteti e mashtrim edhe sa ishte në burg

SHBA-ja akuzon hakerin kosovar për vjedhje identiteti e mashtrim edhe sa ishte në burg
 

Hakeri kosovar Ardit Ferizi, i cili po vuante dënimin për qasje të paautorizuar në informata kompjuterike dhe ofrim të materialeve mbështetëse grupeve terroriste të huaja, po përballet mne akuza të reja në SHBA.

Ai po akuzohet se ka kryer mashtrim dhe vjedhje identiteti edhe derisa ishte në burg federal.