Kronikë e zezë

Apeli ua ashpërson dënimin dy të akuzuarve për sulmin ndaj zyrtarëve policorë

 

Gjykata e Apelit ua ka ashpëruar dënimin me burgim dy personave të akuzuar për sulm ndaj zyrtarëve policorë.

E.G. dhe E.E. nga Komuna e Ferizajt, nga dënimi me burgim shtatë mujor, u është shtuar dënimi në një vit.