Kronikë e zezë

Suspendohen dy zyrtarë korrektues të Qendrës së Paraburgimit në Mitrovicë

 

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka suspenduar dy zyrtarë korrektues të Qendrës së Paraburgimit në Mitrovicë.

Sipas njoftimit për media të hënën në mbrëmje rreth orës 19:00 në Qendrën e Paraburgimit Mitrovicë, në shenje pakënaqësie me vendimin e gjykatës dy të burgosur kanë dëmtuar grilën dhe dritaren dhomës, pastaj kanë arritur të ngjitën lart mbi kulmin e Qendrës së Paraburgimit Mitrovicë.