Kronikë e zezë

Tri grabitje dje në rajonin e Prishtinës

Tri grabitje dje në rajonin e Prishtinës
Foto: KOHA
 

Në 24 orët e fundit janë raportuar se janë kryer katër grabitje në Kosovë. Policia e Kosovës ka njoftuar se në rrugën “Edmond Hoxha” të shtunën rreth orës 10:20, një person i dyshuar ka grabitur në një bankë rreth 500 euro para ta gatshme. Në të njëjtën ditë, në rrugën “Bill Klinton”, është raportuar se një person i maskuar ka vjedhur 1000 euro. I dyshuari ka hasur në sigurimin privat dhe ka shtënë dy herë në drejtim të tyre. Nuk raportohet për të lënduar.

Të dielën, KOHA ka raportuar për një grabitje që është kryer në librarinë “Dukagjini” në Prishtinë, ku një i dyshuar ka vjedhur arkën e bamirësisë të personave me autizëm.