Kronikë e zezë

Arrestohet një person në Vushtrri për dhunë në familje

 

Një person në Vushtrri është arrestuar për dhunë në familje.

Policia thotë se dyshimet janë ngritur se i dyshuari (vjehrri) i saj në mënyrë sistematike ka ushtruar dhunë psikike dhe fizike ndaj viktimës dhe rasti është raportuar nga vetë viktima.