Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim për tentim-vrasjen në Deçan

Një muaj paraburgim për tentim-vrasjen në Deçan
 

Gjykata Themelore në Pejë ka shqiptuar masën e paraburgimit prej një muaj ndaj të pandehurit A.K., pasi dyshohet se më 26 nëntor në Deçan kishte dashur ta privojë nga jeta U.L.

Të dy kishin pasur një problem të mëparshëm dhe më 26 nëntor, derisa i pandehuri me veturë ishte ndalur në një parking, aty ishin paraqitur të dëmtuarit, të cilët kanë filluar ta godasin me këmbë veturën. Nga vetura ka dal i pandehuri A.K. që me brisk ka filluar ta godasë U.L., e si pasojë e dëmtimeve të rënda trupore, të dëmtuarit janë dërguar në QKUK.