Kronikë e zezë

Policia ka shqiptuar 357 gjoba në Ferizaj për mosrespektim të masave anti-Covid

Policia ka shqiptuar 357 gjoba në Ferizaj për mosrespektim të masave anti-Covid
 

Policia e Kosovës në Ferizaj ka shqiptuar 357 gjoba ndaj qytetarëve që nuk i kanë respektuar masat anti-Covid.

Përmes një komunikate për media, Policia ka bërë të ditur se gjatë vikendit janë angazhuar nëpër qendrat tregtare dhe lokacionet tjera më të frekuentuara, për ta monitoruar respektimin e masave.