Kronikë e zezë

Apeli vërteton aktgjykimin e Themelores për Rrahim Hashimin e Kadri Rexhepin

Apeli vërteton aktgjykimin e Themelores për Rrahim Hashimin e Kadri Rexhepin
Foto e seancave të mëhershme
 

Gjykata e Apelit i ka refuzuar si të pabaza ankesat e prokurorisë dhe avokatëve mbrojtës, në rastin e të akuzuarve Rrahim Hashimi dhe Kadri Rexhepi.

Me këtë, Apeli ka vërtetuar aktgjykimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë, të marrë me 03 prill të këtij viti.