Kronikë e zezë

Arrestohet pronari i depos që shpërndau artikuj ushqimorë me afat të skaduar

Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka arrestuar një pronar të një depoje ushqimore në Gjilan, të enjten.

Arrestimi ka ardhur pas dyshimit se ai ka shpërndarë në qendra tregtare dhe dyqane me pakicë, artikuj ushqimorë me afat të skaduar dhe se ka ndërhyrë në afatin e skadimit.