Kronikë e zezë

Tre të arrestuar në Pejë për grabitjen e një pompe të derivateve

Tre të arrestuar në Pejë për grabitjen e një pompe të derivateve

Policia e Kosovës ka arrestuar tre persona në Vitomericë në Pejë pasi kanë grabitur një pompë të derivateve.

Sipas viktimës tre persona të maskuar dhe të armatosur kanë hyrë në lokalin e tij dhe nёn kërcënimin e armës kanë grabitur të holla (pazarin ditor).