Kronikë e zezë

E frikësoi viktimën në Lipjan me pistoletë të plastikës, arrestohet e më pas lirohet i dyshuari

E frikësoi viktimën në Lipjan me pistoletë të plastikës, arrestohet e më pas lirohet i dyshuari
Foto: Ilustrim
 

Një person në Lipjan është arrestuar pasi kishte frikësuar një person me pistoletë.

Policia e ka identifikuar dhe më pas doli të jetë se pistoleta ka qenë e plastikës.