Kronikë e zezë

​Del para gjykatës, Nuhi Mavrovqani pranon fajësinë për vrasjen e gruas

​Del para gjykatës, Nuhi Mavrovqani pranon fajësinë për vrasjen e gruas

Është mbajtur seanca fillestare ndaj N. M i cili akuzohet për vrasjen e bashkëshortes së tij me shufër metali në fshatin Berivojcë të Kamenicës.

I pandehuri para trupit gjykues në Gjykatën Themelore në Gjilan ka pranuar fajësinë pa dashje të vrasjes së bashkëshortes së tij. Mirëpo, kjo është kundërshtuar nga prokurori i rastit Arben Ismajli dhe nga kryetari i trupit gjykues, Zyhdi Haziri.