Kronikë e zezë

Policia shqipton 482 gjoba për mosrespektim të masave ndaj COVID-19

Policia shqipton 482 gjoba për mosrespektim të masave ndaj COVID-19

482 tiketa janë shqiptuar nga Policia e Kosovës në 24 orët e fundit në bazë të ligjit COVID-19.

Sipas statistikave nga Policia, gjatë së hënës kanë ndodhur 38 aksidente, një me fatalitet, 6 të lënduar dhe 31 me dëme materiale. Ndërkaq janë shqiptuar 1216 gjoba në trafik.