Kronikë e zezë

Policia e Kosovës konfiskon një lepur dhe 17 fishekë të pushkës në Han të Elezit

Policia e Kosovës konfiskon një lepur dhe 17 fishekë të pushkës në Han të Elezit

Policia e Kosovës ka bërë me dije se mbrëmë rreth ortës 21:45, ka ndaluar një veturë në të cilen ishin tre persona.

Sipas njoftimit zyrtar, rasti ka ndodhur në fshatin Gorancë të Hanit të Elezit ndërsa në veturë është gjetur një lepur i vrarë dhe një pushke gjuetie me afat të skaduar.