Kronikë e zezë

Vdes një punëtor në minierën e Trepçës

Vdes një punëtor në minierën e Trepçës

Një punëtor nga nacionaliteti serb i minierës së Trepçës në njësinë e Leposaviqit ka vdekur sot në vendin e punës.

Rastin për KOHËN e ka konfirmuar kryeinspektori i Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale, Fatmir Gërguri.