Kronikë e zezë

Shqiptohen 632 gjoba për mosrespektim të masave COVID-19

Shqiptohen 632 gjoba për mosrespektim të masave COVID-19

Brenda 24 orëve Policia e Kosovës ka arrestuar 13 persona dhe 9 i ka dërguar në mbajtje.

Policia tregon se në rrugët e Kosovës ka ndodhur një aksident trafiku me fatalitet dhe 19 aksidente trafiku me të lënduar dhe 18 me dëme materiale.