Kronikë e zezë

Zvicër, 9-vjeçari shqiptar bëhet për spital nga një i rritur

Foto: Ilustrim
 

Në vend se t’i ndante dhe t’i pajtonte të birin e tij dhe një djalosh nëntëvjeçar gjatë një grindjeje mes tyre në rrugë, një person nga qyteza Hinwil në Zvicër, e ka rrahur edhe vetë fëmiun tjetër, që në këtë video dëgjohet duke marrë udhëzime në shqip.

Zënka mes dy djemve është kapur nga kamerat dhe ka mbërritur te babai i fëmiut të rrahur, ka shkruar të enjten “20min.ch”.