Kronikë e zezë

Policia e Kosovës arreston katër persona për prostitucion

Policia e Kosovës arreston katër persona për prostitucion
Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës ka arrestuar katër persona për vepra penale që ndërlidhen me prostitucion, gjatë një aksioni në Prishtinë e Fushë Kosovë.

Janë arrestuar dy femra, një kosovare dhe një tjetër shqiptare me shtetësi të Serbisë dhe dy meshkuj kosovarë.