Kronikë e zezë

Nga një muaj paraburgim dy personave që sulmuan policët në Ferizaj

Nga një muaj paraburgim dy personave që sulmuan policët në Ferizaj

Është caktuar paraburgim ndaj dy personave që sulmuan dy policë mbrëmjen e së premtes në Ferizaj.

Gjykata Themelore në Ferizaj, Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni Penal, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të pandehurit E.G dhe E.E, shtetas i Republikës së Kosovës, për shkak të dyshimit të bazuar se në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale sulm ndaj personave zyrtarë.