Kronikë e zezë

Në Partesh punonjësi vjedh pazarin ditor, policia po heton rastin

Në Partesh punonjësi vjedh pazarin ditor, policia po heton rastin

Në Partesh një person dyshohet se i ka vjedhur punëdhënësit të tij pazarin ditor në vlerë 4500 euro dhe ka ikur në drejtim të panjohur.

Policia e Kosovës në raportin 24-orësh ka njoftuar se ka marrë një ankesë rreth orës 16:30 të dielën dhe rasti është duke u hetuar.