Kronikë e zezë

Grabitet një ikonë fetare dhe para në një kishë në Novobërdë

Grabitet një ikonë fetare dhe para në një kishë në Novobërdë
Foto: Ilustrim

Në fshatin Paralovo në Novobërdë është thyer dera e një kishe.

Ankuesi ka raportuar në Policinë e Kosovës se nga persona të panjohur është thyer me forcë dera e objektit ndihmës fetar kishës, që sipas ankuesit janë vjedhur një ikonë fetare (vlera nuk i dihet) dhe para të gatshme, në vlerë prej 4000 dinar serb, apo në kundërvlerë 40 euro.