Kronikë e zezë

Kërkohet zgjerim i hetimit në rastin e vrasjes së 11-vjeçarit në Fushë Kosovë

 

Që nga korriku i vitit të kaluar, S. O., i akuzuari për dhunim dhe vrasje të rëndë të Kujtim Veselit nga Fushë Kosova, ndodhet në paraburgim.

Pak para se të bëhet një vit nga rasti, në Gjykatën Themelore të Prishtinës ndaj tij ka nisur procesi gjyqësor, raporton KOHA.