Kronikë e zezë

Transportonte ilegalisht mallra nga Serbia, arrestohet

Transportonte ilegalisht mallra nga Serbia, arrestohet

Një person është arrestuar në fshatin Novosellë të Kamenicës pasi është kapur duke bërë kontrabandë me mallra.

Sipas raportit të Policisë, njësiti e ka ndaluar veturën me targa vendore të cilën kishte qenë duke e drejtuar i dyshuari dhe gjatë kontrollit në bagazhin e veturës është konstatuar se kanë qenë 8 ftohës të frigoriferëve dhe 8 kondensatorë për frigorifer për të cilin mall i dyshuari nuk posedonte dokumente mbi prejardhjen.