Kronikë e zezë

Arrestohen dy të dyshuar për fajde në Gjilan

Arrestohen dy të dyshuar për fajde në Gjilan
 

Dy persona janë arrestuar në Gjilan të dyshuar se kanë kryer veprën penale “fajde”.

Sipas njoftimit për media, pas pranimit të informatës, Policia ka filluar veprimet hetimore dhe sigurimin e dëshmive relevante. Të njëjtëve njoftohet se me urdhër të Gjykatës iu janë kontrolluar shtëpitë dhe objektet tjera përvje