Kronikë e zezë

Dhjetë të ndaluar për mosrespektim të dispozitave ligjore

Dhjetë të ndaluar për mosrespektim të dispozitave ligjore
Foto: Koha / Arkiv

Policia e Kosovës ka raportuar për dhjetë raste për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë ku janë ndaluar dhjetë persona.

Më së shumti të ndaluar ka pasur në rajonin e Prizrenit ku janë shoqëruar 6 persona, dy në Vushtrri si dhe një në Deçan e një në pikën e kalimit kufitar në Kullë.