Kronikë e zezë

Operacion antidrogë në Shqipëri, 30 të shoqëruar në Tiranë, Kukës e Shkodër

Operacion antidrogë në Shqipëri, 30 të shoqëruar në Tiranë, Kukës e Shkodër
 

Policia ka kryer një operacion kombëtar antidroge në gjithë Shqipërinë dhe deri tani bilanci është 30 të shoqëruar.

BalkanWeb raporton se hetimet kanë filluar prej më shumë se 1 viti dhe se janë bërë shoqërime në Tiranë, Shkodër e Kukës për kultivues kanabisi.