Kronikë e zezë

Nga 1 muaj paraburgim dy shtetasve të huaj që thyen e vodhën nga disa vetura në Prishtinë

Nga 1 muaj paraburgim dy shtetasve të huaj që thyen e vodhën nga disa vetura në Prishtinë
Foto: Koha / Arkiv
 

Gjykata Themelore në Prishtinë, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurve S.K. dhe M.G., për shkak të dyshimit të bazuar se në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale ‘vjedhje e rëndë’.

Të dyve, u ka dhënë nga 1 muaj paraburgim, sepse gjykata ka konstatuar se janë përmbushur të gjitha kriteret.