Kronikë e zezë

I vjedhin veturën dhe tre krerë lopë në Klinë, policia po kërkon hajnat

 

Dje në fshatin Gjurgjevik i Vogël në Klinë, ka ndodhur një vjedhje e rëndë.

Në raportin e policisë theksohet se një personi i është vjedhur vetura e gjithashtu edhe tre krerë lopë.