Kronikë e zezë

Dhunohet një grua në Viti

 

Policia bën të ditur se një grua është dhunuar në Viti.

Sipas njoftimit nga Policia, i dyshuari mashkull kosovar e kishte marr viktimën dhe e kishte e keqpërdorur seksualisht.