Kronikë e zezë

Ndalohet një person në Gjilan për prodhim e shpërndarje të “barit kundër koronavirusit”

Ndalohet një person në Gjilan për prodhim e shpërndarje të “barit kundër koronavirusit”

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti Përgjithshëm, ka bërë me dije se është ndaluar i dyshuari K.A., në kohëzgjatje prej 48 orësh, me dyshimin e veprës penale “Prodhimi dhe shpërndarja e produkteve të dëmshme mjekësore”.

Në njoftimin për media, Prokuroria thotë se i dyshuari K.A., përmes rrjetit social Facebook, “ka prezantuar një bar, duke theksuar se me atë produkt shërohet Coronavirusi, i cili edhe e ka prezantuar mostrën e barit, me ç’rast e njëjta është konfiskuar dhe do të dërgohet për analizë në Institutin Bujqësor të Kosovës”.