Kosovë

Malisheva përkujton masakrën e Burimit

 

Përmes homazheve në vendin e vrasjes dhe në varrezat e martirëve, sot është përkujtuar masakra më e madhe në Malishevë, ajo e Burimit, ku u vranë e u masakruan 42 civilë, kryesisht të fshatrave Dragobil dhe Astrazup, si dhe banorë te fshatrave të Suharekës, njofton kumtesa komunale, transmeton Koha.net.

Me këtë rast, homazhe kanë bërë, familjarët dhe të afërmit e të vrarëve,