Kosovë

Studentët po kundërshtojnë vendimin e Komunës për varreza afër universitetit

 

Parcela e ndarë nga Komuna e Ferizajt për varreza të qytetit, ka përplasur komunën e Ferizajt dhe studentët e Universitetit të këtij qyteti.

Këta të fundit po thonë se ndërtimi i varrezave afër Universitetit është i dëmshëm për studentët por edhe për nxënësit e shkollave të mesmeve që ndjekin mësimin në afërsi.