Kosovë

Komuna pajiset me barkë motorike për emergjenca në ujëra

 

Agjencia për Menaxhim Emergjencash (AME) ka mundësuar që Shërbimi i zjarrfikësve dhe i shpëtimit i Malishevës të pajiset me motor për barkën e shpëtimit, që është testuar të premten në liqenin e Mirushës, shkruan sot Koha Ditore.

Zyra e informimit e Komunës së Malishevës ka njoftuar se SHZSH-ja pos testimit të barkës së shpëtimit, ka demonstruar edhe aftësitë e saj, në rastet emergjente të ndërhyrjes në ujë, përkatësisht në liqe.