Kosovë

Nesër nis fushata e repelimit masiv të kafshëve

 

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës nesër fillon zyrtarisht fushatën e repelimit masiv të kafshëve në komunat Malishevë, Rahovec dhe një pjesë të fshatrave të komunave Klinë dhe Suharekë.

Kjo fushatë bëhet në kuadër të Strategjisë Kombëtare për parandalimin dhe luftimin e Etheve Hemorragjike (krime kongo).