Kosovë

Prokuroria e Gjilanit ushtron kallëzim penal ndaj menaxhmentit të “Ecohigjienës”

 

Gjilan, 14 mars - Jetish Maloku, kryeprokuror i Prokurorisë Themelore të Gjilanit, i ka deklaruar KD-së se Inspektorati i Punës dhe Policia e Kosovës kanë ushtruar kallëzim penal ndaj menaxhmetit të kompanisë së pastrimit “Ecohigjiena” për shkëputjen e kontratave në mënyrë të jashtëligjshme të 17 punëtorëve të kësaj kompanie.

se lënda gjendet në Prokurori për shqyrtim, kurse kallëzimi penal është ushtruar ndaj ushtruesit të detyrës së kryeshefit ekzekutiv, Senad Ramaj , ndaj Gerhard Dummerit, përfaqësues i aksionarit austriak “Moser Group”, dhe ndaj juristit Besim Osmani, shkruan sot “Koha Ditore”.