Kosovë

Vazhdon aksioni i rrënimit të ndërtimeve pa leje në Hade, KEK-u përkrah këtë akison

 

Inspektorë të komunës së Obiliqit dhe ata të Ministrisë së Mjedisit, me mbështetje të forcave të policisë, dje kanë rrënuar themelet e disa shtëpive në fshatin Hade.

Për këtë aksion ka dërguar një komunikatë për media edhe KEK-u, kompani e cila thotë se me vendimin e qeverisë së Republikës së Kosovës për shpalljen e asaj zone “Zonë e Interesit të Veçantë Ekonomik” janë obliguar MMPH-ja dhe Kuvendi Komunal i Kastriotit/Obiliqit të zbatojnë këto vendime, respektivisht, ndalimin e ndërtimeve apo mbindërtimeve të reja.