Kosovë

Prej 10 ditësh, QKMF-ja në Fushë-Kosovë mbetet pjesërisht pa ngrohje

 

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Fushë-Kosovë prej dhjetë ditësh përballet me probleme në sistemin e ngrohjes, shkaku i rrjedhjes së ujit në gypave që ndodhen nën dysheme. Pacientët thonë se janë përballur me temperatura të ulëta brenda objektit. E në drejtorinë e Shëndetësisë thanë se vendi i defektit është identifikuar dhe se pritet riparimi i shpejt

Janë bërë gati dhjetë ditë prejse Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Fushë-Kosovë përballet me probleme në sistemin e ngrohjes, shkaku i rrjedhjes së ujit nëpër gypa.

Për pasojë, hapësira të caktuara të objektit kanë mbetur pa ngrohje të plotë.