Kosovë

MAPL-ja ia hedh fajin Komunës për zvogëlimin objektit të shkollës në Podujevë

 

Zyrtarët e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) e kanë bërë përgjegjëse Komunën e Podujevës për zvogëlimin e objektit të shkollës fillore “Naim Frashëri”. Ditë më parë KOHA ka raportuar se Zyra e BE-së në Kosovë që ishte edhe financuese e këtij projekti, përgjegjësin për këtë e kishte hedhur të MAPL-ja.

Në përgjigjen dhënë KOHËS, nga kjo zyrë kanë thënë se projektin paraprak, në të cilin ishte vendosur kapaciteti dhe konfigurimi i shkollës, e kishte mbështet Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal.