Kosovë

Kaos në trafikun e Lipjanit

 

Rruga rajonale që lidh Shtimen me Lipjanin është e degraduar dhe punimet në të po zvarriten tash e disa muaj. Shoferët po i shfrytëzojnë rrugët e qytetit të Lipjanit duke shkaktuar kaos në trafik

Prej disa muajsh po zvarritet riasfaltimi i rrugës rajonale Shtime-Lipjan, financim i Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës në vlerë mbi një milion euro.

Gjendja e degraduar e këtij aksi rrugor në gjatësi 10 kilometra po e vështirëson qarkullimin e automjeteve.