Kosovë

Nis ndërtimi i çerdhes publike në Godanc të Shtimes

 

Është vënë gurthemeli për ndërtimin e çerdhes publike në fshatin Godanc të Shtimes. Projekti që ka vlerë rreth 400 mijë euro dhe mbështet nga Qeveria e Kosovës dhe Ministria e Arsimit.

Ajo do të ketë kapacitet për rreth 70 fëmijë.