Kosovë

Shoqëria civile e sheh sfidues procesin e zgjedhjes së këshillave të fshatrave në Podujevë

 

Komunarët e Podujevë do ta nisin procesin e zgjedhjes së këshillave të fshatrave dhe lagjeve urbane nga kjo javë.

Por, përfaqësues të shoqërisë civile shohin disa sfida në këtë proces.