Kosovë

Opozita në Lipjan ia kërkon komunës listën e përfituesve të subvencioneve dhe pajisjeve bujqësore

 

Asamblistët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) në Lipjan, të mërkurën, kanë deponuar një kërkesë për qasje në dokumente zyrtare në këtë Komunë, për të kërkuar listën e personave përfitues të subvencioneve.

Anëtarët e partisë që është në opozitë, po ashtu ata kanë kërkuar edhe listën e personave që kanë përfituar makineri dhe pajisje të tjera nga Komuna gjatë vitit 2022.