Kosovë

Një pjese të kuvendarëve në Lipjan e Shtime gjatë gjithë vitit nuk iu dëgjua zëri

 

Një pjesë e kuvendarëve në Lipjan dhe Shtime gjatë gjithë vitit të kaluar kanë dështuar të jenë aktivë në ngritjen e problemeve dhe interesave të qytetarëve. Për performancën e tyre, ku disa nuk kanë folur asnjëherë gjatë 2022-tës, Asociacioni Rinor për të drejtat e njeriut ka dalë me një raport vlerësues

Një pjesë e këshilltarëve në kuvendet komunale të Lipjanit dhe të Shtimes gjatë vitit të kaluar nuk u kanë shërbyer shumë interesave të qytetarëve.

Shumë prej tyre nuk u është dëgjuar asnjëherë zëri gjatë gjithë vitit 2022, thuhet në një raport të Asociacionit Rinor për të drejtat e njeriut “YAHR”, që ka monitoruar punën e asamblistëve në këto dy komuna.