Kosovë

Raportohet për dëme nga vërshimet edhe në Malishevë

 

Komuna e Malishevës ka bërë të ditës se erërat e forta gjatë natës të së shtunës dhe reshjet e pandërprera të shiut, kanë shkaktuar dëme materiale të konsiderueshme.

Nga Malisheva është bërë e ditur se ekipet janë në terren.