Kosovë

Marsh dhe thirrje në Pejë për ndërprerje të grevës

Foto: KOHA
 

Qindra qytetarë marshuan në qytetin e Pejës, me thirrjet që të ndërpritet greva në arsim.

“Qeveri-SBASHK, duam zgjidhje, duam të fillojmë procesin mësimor” dhe “Nxënësit në shkollë” ishin ndër thirrjet që të rinjtë patën në këtë marsh.