Kosovë

Bulliqi dhe ish-drejtori i tij janë në garë për kryetar të Qendrës së VV-së në Podujevë

 

Ish-vartësi i Shpejtim Bulliqit do ta sfidojë atë në garën për kryetar të Qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje në Podujevë.

Ish-drejtori i Inspektoratit, Bedri Maçastena, dhe Bulliqi janë dy kandidatët që aktualisht i kanë hyrë kësaj gare për pozitën e të parit të partisë.