Kosovë

Mbyllet rruga Mitrovicë-Jarinjë për shkak të rrëshqitjes së gurëve

 

Segmenti Mitrovicë-Jarinjë, ndryshe i njohur si “Shkëmbi i Kanjushës” është mbyllur për shkak të rrëshqitjes së gurëve.

Sipas një komunikate për media, Ministria e Mjedisit Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës në bashkëpunim me Policinë e Kosovës ka ndërmarrë veprimet për sanim të gjendjes.