Kosovë

Disa fshatra të Klinës pa energji elektrike, shkaku i një zjarri

Zjarri ne Kline ka djegur disa shtylla elektrike
 

Një zjarr ka nisur sot në Komunën e Klinës, ndërsa si pasojë janë dëmtuar disa shtylla elektroenergjetike.

KEDS-i në një njoftim për media ka bërë të ditur, se për shkak të zjarrit, burimi i të cilit nuk dihet, kanë mbetur pa energji elektrike fshatrat, Drenoc, Poterqë, Dugujevë dhe Bokshiq.