Kosovë

AAK-ja mbyll të dielën zgjedhjet e brendshme në disa komuna

 

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës e përmbyll të dielën procesin e zgjedhjeve të brendshme në Prizren, Ferizaj, Pejë, Malishevë dhe Obiliq.

Në kuvendet e degëve në Ferizaj dhe në Prizren të cilat po i zhvillojnë punimet që prej orës 10, gara për Këshillat Drejtuese dhe kryetarët e degëve po cilësohet më e fortë, ka njoftuar zyra për media e AAK-së nëpërmjet një komunikate.