Kosovë

Gjuhet me ujë drejtori i Arsimit në Kuvendin Komunal të Podujevës

 

Seanca e jashtëzakonshme e thirrur nga Lidhja Demokratike e Kosovës në Kuvendin Komunal të Podujevës për të folur për gjendjen në arsim është ndërprerë kur këshilltari i LDK-së, Ekrem Rrahmani e ka gjuajtur me ujë drejtorin e Arsimit, Avni Fetahu.

Seanca fillimisht ka shkuar në pauzë, pasi këshilltarët e Lëvizjet Vetëvendosje, ata të Partisë Demokratike të Kosovës dhe një këshilltare e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës e kanë lëshuar seancën.